מאמרים

נבטי אלפאפא

הדפסה

פורסם ביום שני, פברואר 22, 2010

מי אתם נבטי אלפלפא?

נבטי אלפלפא שייכים למשפחת הסולניים, אנחנו לא כל כך משלבים אותם בתפריט היומי, אבל טיפ קטן… כדאי לנו!

נבטי האלפלפא עשירים ברכיבים הפועלים במנגנון ייחודי להפחתת רמות הכולסטרול בדם.

נבטי אלפלפא

רכיבים אלה גם תורמים להפחתת הסיכון לסרטן המעי הגס.

נבטי אלפלפא נחשבים כאנטיאוקסידנטים חזקים הפעילים כנגד תהליכי חימצון ומפחיתים את הסיכון למחלות.

הם גם מכילים מגוון רחב של ויטמינים ומינרלים.

מומלץ לשלב את נבטי האלפלפא לעתים קרובות במסגרת התפריט השבועי.

בספל נבטי אלפלפא יש כ-10 קלוריות בלבד , 0.23 גרם שומן, 1.3 גרם חלבון ו-1.3 גרם פחמימה.

0.8 גרם סיבים תזונתיים, 0.3 מ"ג ברזל, 9 מ"ג מגנזיום, 10 מק"ג ויטמין K.

אין צורך ללכת לחפש אותם בבתי טבע, הם נמצאים בכול סופר, כדאי לקנות אותם ולשלב אותם בכול ארוחה, בתוך סנדויץ, בתוך סלט, כקישוט אכיל לצלחת של המנה העיקרית.

אנחנו נרוויח הרבה בריאות בעזרתם!



תגובות שהושארו

  1. מאת אופירה:

    שלום,
    איך ניתן להנביט בבית אלפלפא? אילו זרעם יש לקנות ומהיכן?



השאירו תגובה