פורסם ביום חמישי, פברואר 25, 2010
מתכון של קרין גורן, אני יודעת שאלה אמורים להיות מתכוני בריאות, אבל אם תקראו מה שכתבתי לגבי שוקולד , תבינו שבכמות הנכונה מדובר בהרבה בריאות.
שמים בתוך תבנית סיליקון שניתן להכניס למיקרו 3 ביצים, 1 כוס שמן קנולה (אפשר קצת פחות), כוס סוכר ומערבבים בעזרת כף עץ.
מוסיפים שקית שוקו.
מנפים יחד חצי כוס קקאו ו-2 כוסות קמח תופח (ניתן לשלב כוס 1 קמח תופח מלא, ואז מרוויחים יותר סיבים תזונתיים)
מערבבים בעדינות, שהתערובת חלקה ללא גושים של קמח
שוברים חפיסת שוקולד (עדיף להשתמש בשוקולד מריר 70% מוצקי קקאו) לקוביות ומטביעים בתוך התערובת.
מכניסים למיקרו, כן כן, למיקרו, ומפעילים על עוצמה גבוהה כ-8 דקות!!
אם אחרי 8 דקות זה עדין נוזלי מפעילים עוד דקה.
מחכים 5 דקות שהעוגה תתקרר… היא הכי טעימה כשהיא חמה.
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio
שלום!
אני מאוד אוהבת את העוגה הטעימה הזאתי..
יש בה הרבה טעמיים..ריחוווות כאלוו שמריחים בכל הביח(והוא גדול)
והעוגה מלאה בטוב טעם..
אני מינה אותה המונהמון פעמייםםם