כללי

עוגת שוקולד במיקרו

הדפסה

פורסם ביום חמישי, פברואר 25, 2010

מתכון של קרין גורן, אני יודעת שאלה אמורים להיות מתכוני בריאות, אבל אם תקראו מה שכתבתי לגבי שוקולד , תבינו שבכמות הנכונה מדובר בהרבה בריאות.

שמים בתוך תבנית סיליקון שניתן להכניס למיקרו 3 ביצים, 1 כוס שמן קנולה (אפשר קצת פחות), כוס סוכר ומערבבים בעזרת כף עץ.

מוסיפים שקית שוקו.

מנפים יחד חצי כוס קקאו ו-2 כוסות קמח תופח (ניתן לשלב כוס 1 קמח תופח מלא, ואז מרוויחים יותר סיבים תזונתיים)

מערבבים בעדינות, שהתערובת חלקה ללא גושים של קמח

שוברים חפיסת שוקולד (עדיף להשתמש בשוקולד מריר 70% מוצקי קקאו) לקוביות ומטביעים בתוך התערובת.

מכניסים למיקרו, כן כן, למיקרו, ומפעילים על עוצמה גבוהה כ-8 דקות!!

אם אחרי 8 דקות זה עדין נוזלי מפעילים עוד דקה.

מחכים 5 דקות שהעוגה תתקרר… היא הכי טעימה כשהיא חמה.



תגובות שהושארו

  1. מאת שוהם:

    שלום!

    אני מאוד אוהבת את העוגה הטעימה הזאתי..

    יש בה הרבה טעמיים..ריחוווות כאלוו שמריחים בכל הביח(והוא גדול)

    והעוגה מלאה בטוב טעם..

    אני מינה אותה המונהמון פעמייםםם



השאירו תגובה