פורסם ביום שבת, יולי 10, 2010
בסיר גדול ורחב מכניסים 2 כפות שמן קנולה
מוסיפים בצל קצוץ דק- מטגנים עד לקבלת צבע שקוף
מוסיפים לסיר:
2 עגבניות מקולפות וקצוצות דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
וקופסת רסק עגבניות קטנה
1 כוס אורז מלא שהושרה כשלוש שעות במים, שטוף ומסונן
ומבשלים כ-2 דקות, מכבים את האש ומוסיפים
כ-500 גרם בשר טחון ללא שומן
כף אבקת מרק
פלפל שחור- מעט
ועוד תבלינים לפי הטעם- אני הוספתי קצת כורכום, כמון ותבלין לקציצות.
ואז פונים לתהליך המילוי:
לוקחים כ-5 פלפלים בצבעים שונים וכ2 קישואים.
מרוקנים מהתוכן וממלאים במילוי.
ואז פונים להכין את הרוטב:
מערבבים בקערה :
2 כוסות מים
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
2 כפות מרק עוף מרכיבים טבעיים בלבד
1 כף פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור גרוס
מערבבים ויוצקים לתוך הסיר, על הממולאים
מבשלים כשעה וחצי.
בתיאבון!
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio