raw-food

קרקר RAW FOOD

הדפסה

פורסם ביום שבת, יולי 10, 2010

קרקר RAW FOOD

קרקר בריא מאוד, קודם כול אתם מכינים אותו לבד ויודעים בדיוק מה הכנסתם אליו- ללא חומרים משמרים וכימיקליים, דברים טבעיים בלבד, ללא שומן- כמו מרגרינה שמכניסים להרבה קרקרים וללא כמויות גדולות של מלח. כמו כן, אין שימוש בקמח ולכן זה קרקר ללא גלוטן. אופן ההכנה שלו- RAW, ולכן הוא מחומם בתנור בחום נמוך ששומר על כול הרכיבים התזונתיים שלו.

הוא עשוי מזרעי פשתן העשירים באומגה 3.

אופן ההכנה:

שמים בבלנדר כוס זרעי פשתן טחון, ניתן להכניס זרעי פשתן שלמים ולטחון לקבלת אבקה

כוס מים

חופן בזיליקום (חי או 3 כפות טחון יבש)

שן שום

קורט מלח ופלפל שחור

4-5 עגבניות מיובשות

רוזמרין

טוחנים הכול בבלנדר לקבלת עיסה סמיכה

משטחים לשכבה דקה על נייר אפייה בתבנית ומכניסים לתנור לחום נמוך כ-45 מעלות כ-3 שעות.

במידת הצורך הופכים צד.

חותכים לקוביות ושומרים בקופסא.

הולך נהדר עם אבוקדו!

 ניתן לגוון ולהכניס לבלנדר כמון, תירס, זרעי חמניה או דלעת, גמבה אדומה.

תהיו יצירתיים….



Comments are closed.