פורסם ביום שבת, יולי 10, 2010
קרקר בריא מאוד, קודם כול אתם מכינים אותו לבד ויודעים בדיוק מה הכנסתם אליו- ללא חומרים משמרים וכימיקליים, דברים טבעיים בלבד, ללא שומן- כמו מרגרינה שמכניסים להרבה קרקרים וללא כמויות גדולות של מלח. כמו כן, אין שימוש בקמח ולכן זה קרקר ללא גלוטן. אופן ההכנה שלו- RAW, ולכן הוא מחומם בתנור בחום נמוך ששומר על כול הרכיבים התזונתיים שלו.
הוא עשוי מזרעי פשתן העשירים באומגה 3.
אופן ההכנה:
שמים בבלנדר כוס זרעי פשתן טחון, ניתן להכניס זרעי פשתן שלמים ולטחון לקבלת אבקה
כוס מים
חופן בזיליקום (חי או 3 כפות טחון יבש)
שן שום
קורט מלח ופלפל שחור
4-5 עגבניות מיובשות
רוזמרין
טוחנים הכול בבלנדר לקבלת עיסה סמיכה
משטחים לשכבה דקה על נייר אפייה בתבנית ומכניסים לתנור לחום נמוך כ-45 מעלות כ-3 שעות.
במידת הצורך הופכים צד.
חותכים לקוביות ושומרים בקופסא.
הולך נהדר עם אבוקדו!
ניתן לגוון ולהכניס לבלנדר כמון, תירס, זרעי חמניה או דלעת, גמבה אדומה.
תהיו יצירתיים….
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio