פורסם ביום חמישי, ספטמבר 23, 2010
בארץ באמת לא יוצא לנו כמעט לאכול דגים, וצריך…. כולם יודעים כבר שדגים זה מקור נהדר לאומגה 3. וההמלצה היא לאכול אותם פעמיים בשבוע.
הם גם מקור נהדר לחלבון, דלים בשומן וכולסטרול ומכילים ברזל, ויטמין B12 ואבץ.
אז איך מכינים אותם?
פשוט מאוד- קונים במקום טוב פילה של דג- טרי או קפוא.
אני קניתי פילה טונה, המכיל ל-100 גרם 112 קלוריות, 25.6 גרם חלבון, 0.2 גרם פחמימות, 1 גרם שומן, 0.4 גרם שומן רווי, 37 מ"ג כולסטרול ו-105 מ"ג נתרן.
ואז הכי פשוט שאפשר- צריך רק קצת שמן זית מלח ופלפל…
לוקחים מחבת פסים- שמים 3 כפות שמן זית או קנולה , מפזרים מעל מלח ופלפל שחור וצולים את הדגים משני הצדדים כ-8 דקות.
והרי לכם ארוחת ערב חגיגית בשילוב תפו"א אפויים ברוזמרין או אורז, עם הרבה סלטים כמובן.
חג שמח!
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio