מנות עיקריות

קציצות בשר עוף עם בורגול

הדפסה

פורסם ביום ראשון, ינואר 9, 2011

קציצות בשר עוף טחון עם בורגול

קציצות טעימות ובריאות, איך עושים?

לוקחים כוס בורגול ומוסיפים לסיר עם 2 כוסות מים – מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות עד שהבורגול מוכן, מכבים את האש ונותנים עוד 10 דקות בסיר כשהמכסה סגור עד לספיגת הנוזלים.

מערבבים את הבורגול המסונן עם חצי ק"ג חזה עוף טחון+ כוס פטרוזיליה קצוצה+ חצי כוס בצל קצוץ + 3 שיני שום קצוצות.

יוצרים מהעיסה קציצות.

מחממים כף שמן קנולה במחבת ומטגנים משיני הצדדים להשחמה.

מכינים את הרוטב- רבע כוס יין לבן, כף מייפל אמיתי, חופן שקדים פרוסים, חופן צימוקים, 3 גבעולי טימין, 2 שיני שום קצוץ, מלח ופלפל גרוס.

שופכים את הרוטב על הקציצות ומבשלים על אש בינונית-נמוכה כ-15 דקות.

בתיאבון!



Comments are closed.