פורסם ביום שבת, ינואר 15, 2011
לוקחים נתח בשר טרי, ללא הרבה שומן- אנחנו לקחנו צוואר בקר עם עצם ללא הרבה שומן, וטיגנו אותו בסיר לחץ עם מעט שמן.
מוסיפים לסיר חתיכות של בצל אחד קצוץ,
כוס תערובת של עדשים כתומות, אורז בר ושיבולת שועל – ככוס
כוס גריסי פנינה
6 תפוחי אדמה חתוכים
שן שום אחת
חצי כוס שעועית של סנפרוסט
3 גזרים חתוכים
לערבב כפית כורכום וכף פפריקה אדומה בכוס מים ולהכניס לסיר
למלא את הסיר במים עד שלושת רבע מנפח הסיר
להוסיף מלח ופלפל
וכף וחצי סילאן
לסגור את הסיר ולבשל על אש קטנה כשעתיים.
בסיר נפרד מבשלים ביצים כמספר הסועדים- עם שקית תה וכף נס קפה.
טעים טעים!
לזכור לשתות המון מים כשאוכלים כול כך הרבה סיבים תזונתיים שחמין כזה מכיל….
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio