פורסם ביום שבת, אפריל 30, 2011
הכי פשוט שיש!!!
נהדר לימי הקיץ המתקרבים-
פשוט מקפיאים בננות בשלות מאוד במקפיא- כאלה שיש עליהן נקודות שחורות כבר, והן מתוקות מתוקות.
חשוב מאוד להקפיא ללא קליפה!!! ולחתוך אותן ל-4 חתיכות לפני ההקפאה.
אחרי שהן קפאו- מעבירים אותן למעבד מזון וזהו….
מערבלים ומקבלים מרקם של גלידה. שווה לכם לנסות…
אפשר לשים מעל פירות יער, כמו שאנחנו שמנו או כול פרי אחר, אפשר להוסיף אגוזי מלך מעל.
גלידה במרקם מדהים, רק בננות!!! גלידה ללא כולסטרול, ללא שומן, ללא תוספת סוכר. בריא בריא.
תהנו!
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio
Ooo