פורסם ביום שבת, מאי 21, 2011
2 כפיות שמן זית
כף וחצי בצל
כף ערמונים
שן שום קצוצה
עלה בזיליקום
3 כפות בטטה
3/4 מיכל שמנת 10% שומן
200 גרם פסטה מבושלת מחיטה מלאה
כף שקדים פרוסים קלויים ללא שמן
כפית אגוז מוסקט מגורד
כף גבינת פרמזן
אופן ההכנה:
מבשלים 200 גרם פסטה מחיטה מלאה
במחבת מחממים 2 כפיות שמן זית, כשחם מוסיפים את המרכיבים- כף וחצי בצל, שן שום קצוצה, כף ערמונים, עלה בזיליקום, 3 בטטות, מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה, מוסיפים אגוז מוסקט
מערבבים עם הפסטה מפזרים מעל גבינת פרמזן.
בזה שהשתמשנו בשמנת 10% שומן במקום 32% שומן חסכנו פי 10 קלוריות בפסטה!!! מיכל שמנת 32% מכיל כ-1000 קלוריות ומיכל כזה כ-110 קלוריות!!
וכמובן חיסכון ענק בבריאות- הרבה פחות שומן וכולסטרול.
הבטטה הערמונים שמן הזית והשום, בריאים מאוד, ועוזרים להוריד כולסטרול ולמנוע מחלות לב.
טעים ובריא!!
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio