מנות עיקריות

פילה סלמון, אורז מלא ושעועית ירוקה

הדפסה

פורסם ביום חמישי, דצמבר 8, 2011

פילה סלמון על מצע של אורז מלא ושעועית ירוקה

אך, כמה שזה טעים, מנה אצליינו במסעדה- "התזונאית והשף" מסעדת בריאות באילת.

כולם יודעים שדגים עשירים מאוד באומגה 3, ומומלץ לצרוך אותם לפחות פעמיים בשבוע, אבל איך מכינים דגים? הרבה שואלים אותי.

וזה באמת כל כך פשוט!!!

לוקחים 200 גרם דג פילה סלומון

מורחים עליו שמן זית איכותי ומוסיפים קצת מלח ופלפל שחור גרוס

סוגרים אותו על מחבת ללא שמן, כלומר מניחים על מחבת חמה, ללא שמן, מכל צדדיו.

ואז מניחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש כ-12 דקות בחום של 180 מעלות.

וזהו!!

חשוב לא לבשל אותו יותר מידי זמן שלא יתייבש.

אנחנו עושים רוטב כזה לדג-

מצמצמים על מחבת בצל, שום,עגבניות שרי, צ'ילי גרוס, מיץ לימון, עד שמקבלים רוטב סמיך. ושמים מעל הדג.

כל כך טעים ובריא.

מכינים בנפרד אורז מלא ושעועית ירוקה. ויש לכם ארוחת צהרים או ערב, מנצחת!

או שאתם פשוט יכולים לבוא לאכול אצליינו ולהנות, במסעדת התזונאית והשף, באילת.

לבריאות!




השאירו תגובה