פורסם ביום חמישי, ינואר 26, 2012
278 קק"ל, 4.5 גרם סיבים
המרכיבים:
4 דפי בצק פילו
תפוחים דלישס, אנה וגרנד סמיט- 2 מכל סוג
חמוציות מיובשות- 2 כפות
אגוזי מלך קצוצים-10 יחידות
3 כפות סילאן
קורט קינמון
שמן קוקוס- כפית שטוחה
קורט פלפל שחור גרוס- המרכיב הסודי
אופן ההכנה:
חותכים את התפוחים לקוביות. מקפיצים במחבת בשמן קוקוס עם חמוציות ואגוזים, הסילאן והקינמון, פלפל שחור גרוס עד שהתפוחים נימוחים.
מצננים מעט.
לוקחים דפי פילו, מושכים בשמן קוקוס, ממלאים את הבצק במלית התפוחים
מגלגלים לשטרודל.
אופים בתנור בין 10-12 דקות, מקשטים בחלק מהמלית ובאבקת סוכר .
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio