פורסם ביום חמישי, ינואר 31, 2013
מרק נהדר לתקופה הזאת, העדשים הכתומות טעימות, עשירות בחלבון, סיבים תזונתיים וברזל.
הן קלות לבישול ואינן דורשות השרייה מראש במים.
המרק פשוט להכנה, טעים וללא שימוש באבקת מרק
מרכיבים:
2 כוסות עדשים כתומות- שטופות ומסוננות
6 כפות שמן זית
4 גזרים חתוכים
מלח ופלפל שחור
בצל חצוי ופרוס לטבעות
מיץ מלימון אחד
איך מכינים?
מקפיצים את הגזר החתוך בסיר עם 2 כפות שמן זית מספר דקות עד שמתרכך, מוספים את העדשים ושש כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מלח ופלפל, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות עד שהעדשים רכות ומתפוררות.
אם סמיך מידי, מוסיפים מים רותחים.
על מחבת בצד מחממים 3 כפות שמן זית ומקפיצים בו את הבצל הפרוס, להזהבה ומוסיפים למרק.
מוסיפים את מיץ הלימון לסיר ומגישים.
שיהיה סוף שבוע חמים!
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio