פורסם ביום שישי, מרץ 15, 2013
תוספת אורז טעימה להפליא, בריאה ומגוונת.
פעם ראשונה ב-35 שנותיי שאני נתקלת וקונה בחנות תבלינים את הזעפרן- אנטיאוקסידנט חזק!, וזאת חוויה
החומרים למתכון:
כף שמן קוקוס (או שמן קנולה)
בצל קצוץ
גזר חתוך לקוביות
תערובת של פירות יבשים- 30 גרם אוכמניות מיובשות, 30 גרם חמוציות, 30 גרם צימוקים בהירים ו-30 גרם משמשים מיובשים חתוכים לרצועות.
כוס אורז בסמטי
3 שרוכי זעפרן
מלח ופלפל שחור
קינמון
להגשה: 30 גרם פיסטוק חלבי ו-25 גרם שבבי שקדים קלויים קצת על מחבת ללא שמן
אופן ההכנה:
מחממים בסיר את השמן, ומטגנים את הבצל והגזר להצהבה.
מוסיפים את תערובת הפירות היבשים
ומטגנים 5 דקות, מוסיפים את כוס האורז והזעפרן עם כוס וחצי מים רותחים, מוסיפים מלח, פלפל וקינמון.
מכסים ומבשלים כ-25 דקות. משאירים מכוסה עוד 20 דקות.
מערבבים את האורז, מעבירים לצלחת ומפזרים מעל את תערובת הפיסטוק והשקדים.
לבריאות!
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio