פורסם ביום חמישי, מרץ 21, 2013
איזה תבשיל טעים טעים
משרים כוס עדשים שחורות שטופות בקערה מכוסה במים חמים כשעה.
משרים גם כוס בורגול בקערה מכוסה במים חמים כשעה.
בינתיים חותכים בצל לקוביות וכרובית לפרחים קטנים ומקפיצים עם שמן זית במחבת עד שרך.
מכניסים לסיר את העדשים המסוננות לאחר ההשרייה עם כף שמן זית, כפית בהרט, חצי כפית כמון, מלח ופלפל שחור.
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-20 דקות על אש קטנה, מכבים את האש.
מוסיפים את הבורגול לסיר העדשים, מערבבים לספיגת הנוזלים והטעמים ומשרים לכ-20 דקות ללא בישול.
מוסיפים את הבצל והכרובית.
מקפיצים 50 גרם צנוברים ללא שמן על מחבת להשחמה ומוסיפים לסיר.
ארוחה מלאה, טעימה ומזינה. בשילוב סלט טרי, יכולה להיות ארוחה מלאה לצמחונים.
הרבה בריאות!
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio