פורסם ביום שישי, אפריל 5, 2013
אורז מלא עשיר בסיבים אך לא פשוט להכין אותו טעים
המתכון הבא דורש הרבה עבודה אבל שווה אותה!!
מגרדים 5 גזרים שטופים עם קליפה בפומפיה דקה
מכניסים לסיר עם שמן זית חם לאידוי, מוסיפים 2 כוסות אורז מלא שטוף ו-3 כוסות מים רותחים , מביאים לרתיחה, מכסים,מנמיכים את האש ומבשלים כ-50 דקות.
בינתיים חותכים חציל בלאדי לקוביות, מכניסים למחבט עם 2 כוסות מים רותחים ומפזרים מעל 4 כפות סוכר חום, מקרמלים, עד שכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים מלח גס.
אחרי שהאורז מוכן, פותחים את המכסה,מערבבים ונותנים כמהדקות להתקרר, מוסיפים 2 כפות רוטב סויה טוב, ואת החצילים.
מעדן!!
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio