מנות עיקריות

מאפה בורגול ופטריות

הדפסה

פורסם ביום רביעי, אפריל 10, 2013

מאפה בורגול ופטריות

מחממים תנור ל-180 מעלות.
להכנת תחתית המאפה-
מבשלים תפוח אדמה גדול ומועכים לפירה, במקביל,
משרים 2 כוסות בורגול במים רותחים לכיסוי, עד שהמים נספגים, מוסיפים מלח, כפית בהרט ו-2 כפות שמן זית.
להכנת המלית-
מחממים שמן זית במחבת, מקפיצים 2 בצלים קצוצים להזהבה, מוסיפים 2 שיני שום קצוצות, 2 סלסלות פטריות שמפניון וסלסלת פורטבלו קצוצה למחבת ומקפיצים להזהבה.
מוסיפים מלח, כפית בהרט וחצי כוס צנוברים ופיסטוק יחד ומקפיצים מספר דקות.

ואז בונים את המאפה-
בתבנית שמים שכבה אחת מהבורגול, מהדקים.
שמים מעל את שכבת הפטריות
ומכסים בשכבה נוספות של הבורגול

מכניסים לתנור לכ-20דקות להזהבה.

מגישים…המאפה מתפורר אבל טעים טעים.




השאירו תגובה