פורסם ביום חמישי, אפריל 25, 2013
העוגיות האלה פשוטות ממש ממש להכנה, וטעימות טעימות
ללא שימוש בחמאה ומרגרינה וביצים…
מערבבים בקערה:
חצי כוס שמן קנולה
חצי כוס שמן קוקוס
כוס סוכר חום
חצי כוס קמח מלא
כוס קמח לבן
חצי כוס אבקת קקאו איכותי
כוס קוקוס טחון
רבע כוס מים
2 טיפות תמצית וניל
מערבבים לעיסה אחידה
מחלקים למספר חלקים את העיסה ויוצרים גליל ארוך, מצפים אותו בקוקוס מסביב ומקפיאים לכשעה
פורסים לפרוסות את הנקיק הקפוא לאחר שעה, ואופים בין 7-10 דקות, מוציאים לפני שנשרף, כשעדין רטוב
זה אמור להתקשות כשמתקרר
שומרים בצנצנת כשבועיים… למרות שרוב הסיכוי שהן יגמרו לפני
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio
המתכון פשוט מצוין!!!
במקום סוכר ,שמתי סירופ אגבה ושמתי רק קמח מלא.
מומלץ!!
העוגיות פשוט מצוינות, שווה.
הן נגמרות מהר מאוד, כדאי להכין כמות גדולה
תודה
שלום, באיזו טמפרטורה לאפות את העוגיות?
שלום, לאפות ב-180 מעלות. ממש אפיה קצרה.
תודה רבה!