פורסם ביום שבת, מאי 4, 2013
כמו כל המתכונים, גם המאפינס הזה פשוט וטעים, אולי טעים מידיי
מערבבים בקערה את הרטוב-
4 ביצים
3/4 כוס חלב
כוס סוכר חום
חצי כוס שמן קנולה
חצי כוס טחינה משומשום מלא
שליש כוס דבש
מנפים לקערה שניה את היבש-
כוס קמח
כוס קמח מלא
2 כפיות אבקת אפיה
כפית קינמון
2 תפוחים קצוצים לקוביות
מערבבים יחד את שתי הקערות לעיסה אחידה
שמים בתבנית של 12 שקעי מאפינס
אופים כ-20 דקות ב-180 מעלות.
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio