פורסם ביום שישי, מאי 17, 2013
כמה כיף ופשוט להכין גרנולה לבד בבית, לצרף 3 כפות ליוגורט, ויש לנו נישנוש קיצי כיפי.
מתכון של איזבל אדלר
מערבבים בקערה:
5 כפות שמן קוקוס
שליש כוס דבש או סילאן
4 כוסות שיבולת שועל (לא אינסטנט)
כפית קינמון
וזהו, משטחים על תבנית אפיה ואופים תוך כדי עירבוב כרבע שעה, עד שמשחים, להיזהר שלא ישרף
מוציאים ומקררים ואז החלק הכייפי והיצירתי-
מוסיפים מה שאוהבים-
אני ערבבתי בקערה 2 כפות צ'יה, זרעי פשתן, גרעיני דלעת, כוס צימוקים, כוס חמוציות, כוס אגוזי לוז, שבבי קוקוס קלוי, פתיתי קוקוס….
שופכים ומערבבים מעל הגרנולה ושומרים בצנצנת אטומה.
לבריאות!
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio