פורסם ביום שבת, ינואר 25, 2014
עוגיות נהדרות מקמח כוסמין, שמן קוקוס וחמוציות:
מערבבים בקערה:
ביצה
שליש כוס שמן קוקוס, כפית תמצית וניל
כוס וחצי קמח כוסמין
כוס ורבע שיבולת שועל
חצי כוס סוכר
חצי כפית סודה לשתיה
קורט מלח
וחצי כוס חמוציות!
לשים הכל יחד, מהעיסה מכינים נקניק, מצפים בניילון נצמד ומכניסים שעה למקפיא, אחר כך פורשים לפרוסות, 10 דקות ב180 מעלות בתנור וזהו.
יאמי
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio
הצילו! כבר בשלב עירבוב החומרים היה נראה לי שהעיסה לא מחזיקה אבל אמרתי לעצמי, אולי ההקפאה תעשה את העבודה. עכשיו, אחרי שעה בהקפאה הוצאתי את הנקניק לפרוס והכל פשוט מתפורר…
מה עושים?
עוגיות מופלאות.
במקום לגלגל לגליל ולהקפאה, רידדתי ופרסתי למרובעים.
במקום חמוציות, שלא היו לי, צמוקים ויצא מדהים.
תודה
הוספתי מיץ מקלמנטינה ורבע כוס חלב/מיץ תפוזים
מה קורה עם הקלוריות? מי יודע להגיד כמה קלוריות בעוגישה אחת?