פורסם ביום שישי, ינואר 1, 2010
שמים בקערה 1 כוס פתיתי שיבולת שועל (קוואקר), ½1 כוסות של זרעים מעורבבים (שומשום, חמניות, דלעת), 1 כוס אגוזים קצוצים טבעיים לפי בחירה (מלך, פקאן, ברזיל וכו') וכפית קינמון, מערבבים הכול היטב.
במקרה הזה ערבבתי כוס שיבולת שועל עם כוס זרעי פשתן+גרעיני דלעת וגרעיני חמניה יחד.
מערבבים בספל 3 כפות שמן קנולה ו-3 כפות דבש. יוצקים לתוך הקערה.
מערבבים היטב עד אשר שיבולת השועל, האגוזים והזרעים מצופים לגמרי בשמן ובדבש.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה, משטחים אותה בגב כף עץ.
כדי שיהיה RAW נכניס לתנור לחום של 40 מעלות כשעה…
מערבבים מדי 10 דקות.
אחרי כשעה מוציאים את התבנית מהתנור ומערבבים פנימה כוס תמרים וצימוקים מעורבבים קצוצים דק או כל פרי יבש אחר (חמוציות, תאנים, משמש וכו')
כרגע הכנסתי חמוציות.
מניחים לגראנולה להצטנן לגמרי כשעה ומעבירים לכלי אטום.
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio