פורסם ביום שני, פברואר 1, 2010
לערבב בקערה אחת:
100 גרם משמש מיובש,
100 גרם שזיף מיובש
50 גרם צימוקים או חמוציות
50 גרם אגוזי מלך או פקאן (כדי לחסוך בקלוריות אפשר גם פחות)
לערבב בקערה שניה:
7 כפות סוכר חום (כ-100 גרם),
5 כפות קמח לבן (כ-50 גרם)
ו-5 כפות קמח מלא (כ-50 גרם),
100 גרם גראנולה (ככוס) או קוואקר
3 ביצים
2 כפיות אבקת אפייה
לערבב בין 2 הקערות, לצקת לתבנית אינגלישקייק ולאפות כשעה.
לאחר שהעוגה התקררה, פורסים, מכניסים לצנצנת ושומרים במקום יבש.
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio
מעיין,
מאד אהבנו את האתר.
עם המון גאוה
אמא