מתכוני בריאות

עוגת פירות יבשים

הדפסה

פורסם ביום שני, פברואר 1, 2010

עוגת פירות יבשים

לערבב בקערה אחת:

100 גרם משמש מיובש,

100 גרם שזיף מיובש

 50 גרם צימוקים או חמוציות

 50 גרם אגוזי מלך או פקאן (כדי לחסוך בקלוריות אפשר גם פחות)

לערבב בקערה שניה:

7 כפות סוכר חום (כ-100 גרם),

 5 כפות קמח לבן (כ-50 גרם)

 ו-5 כפות קמח מלא (כ-50 גרם),

 100 גרם גראנולה (ככוס) או קוואקר

 3 ביצים

 2 כפיות אבקת אפייה

לערבב בין 2 הקערות, לצקת לתבנית אינגלישקייק ולאפות כשעה.

לאחר שהעוגה התקררה, פורסים, מכניסים לצנצנת ושומרים במקום יבש.



תגובות שהושארו

  1. מאת אמא אבא:

    מעיין,
    מאד אהבנו את האתר.
    עם המון גאוה
    אמא



השאירו תגובה