פורסם ביום שני, פברואר 22, 2010
משרים כוס אורז מלא בקערה עם מים כ-5 שעות
שוטפים כוס עדשים ירוקות
מחממים כף שמן זית בסיר ומטגנים בצל גדול קצוץ דק עד שמזהיב.
מוסיפים שן שום קצוצה, כפית כמון וחצי כפית קינמון ומטגנים עוד כדקה.
מוסיפים לסיר את האורז ומערבבים, מוסיפים מים עד לגובה של ס"מ מעל האורז, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
שמים את העדשים בסיר נוסף ומכסים עם מים כס"מ מעל העדשים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
מסננים את העדשים, מערבבים עם האורז.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה, בצל מטוגן, פטריות, גזר, גמבה מטוגנים בקצת שמן זית.
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio