מתכוני בריאות

תפוח עץ אפוי

הדפסה

פורסם ביום שישי, מרץ 12, 2010

תפוח עץ אפוי (4 מנות)

4 תפוחים ירוקים

8 תמרים יבשים קצוצים

40 גרם צימוקים

40 גרם אגוזי מלך קצוצים

4 כפיות דבש

קינמון

שוטפים את התפוחים ומוציאים מהם את הליבה.

בנפרד קוצצים את התמרים, האגוזים והצימוקים ומערבבים.

ממלאים את ליבת התפוח בתערובת הפירות היבשים והאגוזים.

מניחים את התפוחים בתבנית עם מים בתחתית, ומורחים דבש ומפזרים קינמון על התפוח.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל-40 דקות.

מוציאים את התפוח, מניחים בצלחת הגשה  ומגישים.

פשוט, טעים, בריא!

שנה טובה.



Comments are closed.