פורסם ביום שישי, אוקטובר 15, 2010
טוב, מרק ירקות זה הכי קל בעולם להכין והכי טעים שיש אבל החידוש המעניין בשבילי בכול מקרה זה להכניס גם חתיכות סלק וחציל בפנים- ותשמעו…. אתם לא מבינים כמה שזה טעים.
הכנסתי לסיר חתיכות בצל, שום, תפו"א, כרוב, קישוא ודלעת כמו שאני תמיד עושה אבל הפעם היה לי חציל וסלק והחלטתי להכניס גם אותם, וזהו, מהיום אין מצב שאני לא אכניס אותם קבוע למרק.
הטעם והצבע שזה נותן.
אני מביאה את הכול לרתיחה מוסיפה 3 כפות אבקת מרק, עדיף מרכיבים טבעיים בלבד.
מכינה בצד קוסקוס רגיל או מלא אינסטנט.
יאמי!
יצא לי לכתוב על המתכון ביום שישי באוקטובר כשכרגע 40 מעלות בחוץ (באילת)
אבל עם המזגן זה טוב וטעים בבכול מקרה.
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio