פורסם ביום שבת, מאי 4, 2013
היום כשלא ברור אם שמן הזית שלנו הוא באמת שמן זית ואם הלחם המלא שלנו הוא באמת מלא, מה שאפשר לבשל ולאפות בבית, כמובן עדיף….
אני מאוד אוהבת לאפות לחם באופה לחם שיש לי, אני "זורקת" את כל המרכיבים לתבנית לפני שהולכים לישון, בדר"כ חמישי בערב-
שישי בבוקר מתעוררים בבית לריח נהדר של לחם טרי ובריא…
היתרון- אנחנו יודעים בדיוק מה הכנסנו ללחם!
החיסרון- טעים מידי, וכל שניה מיישרים עוד פרוסה
כל פעם אני מוסיפה דברים חדשים ללחם- הפעם בנוסף לצימוקים הוספתי חמש תאנות מיובשות פרוסות, יצא גן עדן!!!
המרכיבים:
1.5 כוסות מים
4 כפות חלב
4 כפות שמן זית
3 כפות סוכר
2 כפיות מלח
כפית קינמון
2 כוסות קמח לבן
2 כוסות קמח מלא
2 כפיות שמרים
3/4 כוס צימוקים
5 תאנים פרוסות
שמים באופה, לי יש של morphy richards על תוכנית 3.
כל הזכויות שמורות © האתר נבנה ע"י 360Signals בניית אתרים ועוצב ע"י Vinylio