מנות ראשונות

גבינת לבנה בייתית

הדפסה

פורסם ביום שלישי, אוגוסט 27, 2013

גבינת לבנה בייתית

אם הייתי יודעת כמה פשוט להכין לבנה בבית, לא הייתי מחכה 35 שנה להכין אותה :)

אני מתה על לבנה, וכמה זה טעים וקל…

קונים יוגורט עיזים אורגני בסופר

שופכים אותו לתוך חיתול בד טטרה שנמצא בתוך מסננת.

מערבבים עם קורט מלח וזהו….

לוקחים את החיתול עם היוגורט שבפנים, קושרים סביב הכדור את הבד, ואת החיתול קושרים מעל הכיור.

אני חיכיתי כל הלילה ובבוקר חיכה לי בתוך החיתול לבנה משובח.

אפשר להוסיף שמן זית, זעתר או עגבניות מיובשות, אבל האמת שהיא טעימה פשוט ככה.

עכשיו רק צריך לבנות בגינה טאבון לאפיית פיתות מקמח מלא :)



תגובות שהושארו

  1. מאת מלי לוי:

    אני מכינה לבנה כבר שנים רבות. את היוגורט אני שופכת לתוך ציפית. בנוסף אפשר ליצור כדורי לבנה בתוך צנצנת עם שמן זית. כך ניתן לשמור את הלבנה זמן רב יותר.

  2. אולי טעים אבל לא כול אחד יכול .הצעי חומרי גלם יותר זולים!



השאירו תגובה