מנות ראשונות

סלט עדשים, שעועית ולוביה קר, טעים ובריא (4 מנות)

הדפסה

פורסם ביום ראשון, ינואר 10, 2010

 

משרים כוס קטניות מסוגים שונים בתוך קערה עם מים למשך הלילה. (שעועית, עדשים, לוביה…) , מחליפים את המים ומשרים למשך מספר שעות נוספות. מבשלים את הקטניות בסיר עם מים רותחים כ-40 דקות.

 מערבבים את הקטניות המבושלות עם בצל סגול קצוץ דק, גמבה קצוצה דק, 6 כפות תבלינים קצוצים דק- טימין, פטרוזיליה ונענע .

 מערבבים עם מיץ מלימון, קורט מלח ים אטלנטי, כף שמן זית וכפית כמון (או יותר לפי הטעם).

בתיאבון!



תגובות שהושארו

  1. מאת לינה:

    מתכון מעולה. תודה

  2. מאת מעיין שלוסר:

    בשמחה!! הרבה בריאות :)

  3. מאת Shafira:

    If my problem was a Death Star, this article is a photon toodrpe.



השאירו תגובה